0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.

UPS Delta

Efektívne a úsporné energetické riešenia

UPS Delta

Vďaka širokému spektru záložných zdrojov (UPS), Delta ponúka konkurenčnú výhodu pre podniky, ktoré potrebujú prvotriedne riešenie energetického napájania. UPS od Delta sú navrhnuté tak, aby zaručili stabilný tok energie v podnikoch aj za nepriaznivých podmienok. Tieto zariadenia sa líšia od záložného generátora alebo núdzového napájacieho systému v tom, že v prípade prerušenia vstupného napájania , bude UPS poskytovať takmer okamžitú ochranu pre kritické aplikácie vo forme energie uloženej batériách.

Vysoké náklady na energie nie sú faktorom ktorý si podniky môžu dovoliť ignorovať . Delta UPS sú známe pre ich efektivitu a šetrenie nielen energie, ale aj peňazí ktoré by boli premárnené kvôli zastaraným zariadeniam ktoré vyžadujú príliš veľa energie.

Ak chcete spoločnosť pripraviť sa na rastúci úspech, Delta systémy sú postavené tak aby sa dokázali ľahko rozšíriť podľa potreby a zaručili tak pokrytie na zvýšené nároky a na ochranu napájania.

Ocenené UPS navrhnute spoločnosťou Delta, pôsobia ako pokročilí správcovia energií zabezpečujúci dostupnosť a neprerušiteľný zdroj energie pre ochranu hardvéru a kritických aplikácií. Funkčnosť vysokokvalitných UPS je kľúčová pri mnohých energetických problémoch vrátane kolísania energie, frekvenčných rozdieloch alebo úplného zlyhania napájania. Vďaka týmto vlastnostiam môžu podniky predísť stratám a zachovať si tak prístup k stabilnému napájaniu a zabezpečiť tak hladkú prevádzku bez prerušení.

Rad neprerušiteľných napájacích zdrojov od Delta, vrátane ich znamenitých možností, využívané poprednými organizáciami v celej škále odborov, od finančných inštitúcií po zdravotnícke zariadenia. Majitelia malých podnikov taktiež vyhľadávajú delta zariadenia, ktoré udržujú ich dôležité vybavenie v chode bez ohľadu na to čo sa stane.

Agilon UPS poskytuje off-line UPS až do 600VA pre osobne počítače, vonkajšie zariadenia a domáce spotrebiče.

Amplon UPS ponúka jednofázové online UPS s výkonmi až do 12 kVA pre servery a sieťové vybavenie.

Ultron UPS je trojfázové online UPS s výkonom až do 4000 kVA výborné pre dátové centrá, priemyselné zariadenia a viac.

Modulon UPS trojfázové online modulárne UPS ponúka flexibilitu a redundanciu v jednom module až do 480 kVA.

Delta UPS sú jedny z najmodernejších v priemysle, známi pre svoje inovácie, spoľahlivosť a účinnosť.

Delta ponúka veľký výber príslušenstva a software pre monitorovanie napájania UPS, čo zaisťuje kompatibilitu medzi rôznymi komponentmi v inštalácií.

Systémy Delta UPS ponúkajú nasledovné:

  • Poprednú AC-AC efektívnosť
  • Plne nadštandardný a konfigurovateľný dizajn
  • Vysoké vstupné a výstupné energetické faktory
  • Nízke iTHD
  • Jednoducho rozšíriteľný bez nutnosti ďalšieho hardvéru

Celkovo 13 položiek 23 z 23

Celkovo 13 položiek 23 z 23